Temperatura

Jedna od najvažnijih karakteristika pametne kuće je kontrola temperature. Zašto tradicionalni termostat nije dovoljan? Zašto je potrebno pametno grejanje? Zato što čak možete posebno kontrolisati temperaturu za svaku sobu. Ne morate da se brinete o tome dok niste kod kuće, da li klima radi bez potrebe. Pogledajte prednosti pametnog grejanja za vas!

Grejanje i hlađenje

Prijatna temperatura, ekonomično: svi tražimo ovo rešenje.Sada se svi možete useliti u svoj dom tako što će vam sistem izračunati kada treba da se uključi i isključi.

Ventilacija

Svež vazduh je neophodan uslov za prijatno okruženje.Pomoću Chameleona možete podesiti ne samo položaj vrata i prozora, već i ventilaciju kupatila.

Daljisko upravljanje

Možete se pobrinuti za savršenu temperaturu vašeg stana i svež vazduh bilo gde, bilo kada(čak i iz kancelarije, čekajući crveno svetlo na semaforu, na odmoru) ne samo pomoću dugmadi, već i glasom.Zamislite samo kako bi bilo ugodno da odmor provedete na unapred zadatoj temperaturi.

Automatsko upravljanje

Oslonite se na algoritme: neka sistem podesi savršenu temperaturu za vas na osnovu vaših kriva za grejanje i vaših navika - ili jednostavno odredite kada se vraćate kući.

Ostale funkcije