Navodnjavanje

Postavlja se pitanje, zašto jednostavan sistem za navodnjavanje nije dovoljan? Zašto bih poverio zalivanje biljaka sistemu pametne kuće? Pošto pametna kuća zna šta se dešava po kući, pa npr. nećete isprskati decu kada igraju fudbal po travi ili ne morate ručno da isključite zalivanje kada pečete roštilj uveče, ne morate da brinete šta će se dogoditi sa travom ako zaboravite da uključite na kraju zabave. Prati vremenske prilike i prema tome navodnjava. Možete podesiti kojoj biljci treba koliko vode, može da obavi i odmrzavanje zimi. Pogledajte kakve mogućnosti imate u ovoj oblasti!

Navodnjavanje balkonskih saksija

Vaše biljke na balkonu zaslužuju brigu stručnjaka za biljke koji ih navodnjava kada im je to potrebno sa odgovarajućom količinom vode.Ovaj posao može Chameleon da preuzme.

Navodnjavanje bašte

Svo cveće i drveće(a takođe i trava) u vašoj bašti će vam biti zahvalni na zalivanju usklađenom sa vremenom, dobom dana, vlagom zemlje - čemu će se i vaš novčanik obradovati.

Šeme navodnjavanja

Ako malo pomognete sistemu, odnosno mu kažete koje su biljke u kom delu vaše bašte, to će učiniti pogled još lepšim, jer će na taj način svaki deo bašte dobiti toliko vode, koliko joj je potrebno.

Odmrzavanje

Sistem je u stanju da odmrzne i automatski ispušta vodu iz baštenskih slavina zimi, kako bi zaštitio cevovod od oštećenja od mraza.U proleće, kada je temperatura odgovarajuća, sistem ponovo otvara ventile, tako da se baštenske slavine mogu ponovo koristiti.

Daljisko upravljanje

Navodnjavanje bilo gde, bilo kada(čak iz kancelarije, sa odmora, dok čekate crveno svetlo na semaforu) možete podesiti i možete upravljati njime - ne samo pomoću dugmadi, već i glasom.

Automatsko upravljanje

Verujte stručnosti svog pametnog baštovana i dozvolite mu da navodnjava biljke i delove bašte uzimajući u obzir vremenske prilike.Na ovaj način možete imati baštu koju komšije i poznanici zavidno gledaju.

Ostale funkcije