Pristup

Sada postoji bezbroj tehnologija sposobnih za kontrolu pristupa sa kojima naš sistem može da rukuje. Nema više potrebe za traženjem ključeva, niti je problem ako samo želim povremeno pustiti nekoga u baštu, garažu ili čak u naš stan. Svako može da kontroliše gde i na koji način može da uđe. U nastavku smo sastavili mogućnosti.

Pristup otiskom prstiju

Za razliku od klasične provere otisaka prstiju, možete kontrolisati ko može ući u vaš stan sa bilo kog mesta, a da pritom ne čuvate sam otisak prsta.Ovo nudi sličnu zaštitu kao što imaju lozinke u bankama.

Pristup šifrom

Pustite kurira ili spremačicu a da ih nikad niste ni sreli.Generišite nove šifre za vaše stanare, čak i sa ograničenim rokom trajanja.Izaberite čitač koji dizajnom odgovara vašem domu.

Pristup NFC karticom

Pristupite karticom ili tokenom koji može da stane u vaš novčanik, da ne bi ste morali da nosite gomilu ključeva uvek sa sobom.

Pristup preko Bluetooth-a

Pomoću Bluetooth tehnologije možemo odmah otvoriti stepenišna vrata ili garažna vrata bez dodirivanja čitača bilo kog uređaja.Sistem vam omogućava da podesite blizinu za otkrivanje uređaja, tako da se vrata neće nepotrebno otvoriti.Sistem radi i sa mobilnim telefonom i pametnim satom, i naravno vrata se otvaraju samo onima koji su za to ovlašćeni.

Upravljanje interfonom

Sa kameleonom, interfon takođe postiže viši nivo, jer kada neko zazvoni na vratima, možete videti na svom mobilnom telefonu ko je stigao, razgovarati sa osobom koja stoji na vratima, a zatim ga pustiti unutra, pritiskom na dugme.

Prepoznavanje lica – uskoro

Verovatno znate da se pametni telefoni mogu otključati i prepoznavanjem lica.Ista tehnologija radi i za pristup: samo držite lice prema senzoru za prepoznavanje da biste mogli ući.

Kontrola dozvola

Samo vikendom? Ili od podne do dva popodne? Ovo takođe možete podesiti, sa kontrolom dozvola: slobodni ste da odlučite ko i kada može ući u baštu ili u različite prostorije u kući.

Daljisko upravljanje

Danas možete da radite na daljinu ili da u bilo kom trenutku razgovarate sa svojim udaljenim rođacima.Takođe mislimo da ako želite, na isti način možete daljinski pristupiti svim funkcijama vašeg stana.

Ostale funkcije