Senčenje / zamračenje

Upravljanje roletnama je takođe jedan od osnovnih funkcija pametne kuće.Niko ne želi da provodi vreme hodajući po stanu pre nego što ode u krevet i spušta roletne.Roletne sa daljinskim upravljanjem takođe nemaju mnogo koristi jer ih takođe treba rukovati pojedinačno.Pametno rukovanje roletnama takođe možemo učiniti grejanje / hlađenje ekonomičnijim, a i provalnicima ćemo potežati prolazak kroz prozor sa roletnama.Koliko je drugačije probuditi se uz tihu muziku sa roletnama koji se postepeno dižu 10 minuta i puštaju sve više svetla u vašu spavaću sobu.Povežite ih sa Siri - jem ili sa svojim budilnikom! Pogledajte koje su druge opcije dostupne za kontrolu senčenja!

Upravlljanje roletnama

Automatsko upravljanje roletnama pruža vam mir, jer možete spostiti sa bilo kog mesta kako se stan ne bi zagrejao, a u iznenadnoj oluji možete se pobrinuti za zaštitu prozora.

Upravljanje sunčanim jedrima

Vreme je da vaše sunčano jedro uvek baca senku na vaš baštenski nameštaj ako sunce iznenada izađe i automatski se povuče kada neočekivano krene da duva vetar ili dođu olujni oblaci.

Upravljanje zavesama

Automatsko upravljanje nije problem ni ako zasenčavanje rešite zavesama koji daju vašim prozorima lep okvir, jer ih možete lako povezati i sa našim sistemom.

Šeme senčenja

Sve što treba da uradite je da razmislite o vremenu, dobu dana, kakvo senčenje želite i kakvu uštedu - i možete da prilagodite položaj roletni, i zavesa za nekoliko sekundi.

Daljisko upravljanje

Bez obzira na to da li ste na odmoru, radite u kancelariji ili ste u redu za čekanje u prodavnici, u aplikaciji možete podesiti u nekoliko pokreta senčenje koje će vas čekati kod kuće - ne samo pomoću dugmadi, već i glasom.

Automatsko upravljanje

Postavite kada dolazite kući, kada na dnevnu sobu, kuhinju ili spavaću sobu da padne mrak, a ostatak poverite vašoj pametnoj kući, koji radi sve onako kako ste unapred odredili.

Ostale funkcije