Sigurnost

Alarmni sistemi se najčešće fokusiraju na provale ili krađe, iako je ovo samo mali deo sigurnosti. Uzalud vas sistem upozorava ako dođe do provale, ako se u međuvremenu vaša kuća prokišnjava i nastane milionska šteta. Ili novi laminat propadne zbog otvorenog krovnog prozora. Da ne govorimo o požaru koji je izazvao uključena pegla. Pogledajte koja bezbednosna rešenja vam nudimo pored tradicionalnih alarma!

Otvaranje vrata i prozora

Jeste li otišli od kuće i možda je prozor ostao otvoren? Niste sigurni da li ste zaključali vrata? Proverite na vašem telefonu - i pritiskom na dugme zatvorite ili otvorite vrata i prozore.

Sigurnosne kamere

Kamere vam pružaju osećaj sigurnosti ne samo zato što možete da vidite bilo gde, bilo kada da li je sve u redu kod kuće, već i videti zašto se aktivirao alamni sistem.

Upravljanje interfonom

Ne morate da prestanete da kuvate ili žurite da izađete iz kupatila i otrčite do vrata kada neko zazvoni.Možete pogledati na svom telefonu, ko je došao - a onda ga možete pustiti pritiskom na dugme.

Senzori pokreta

"Neko je u kući." Možda su samo deca stigla kući iz škole ili je vaš partner došao sa posla.Naravno, znaćete ne samo to, nego i ako želi da uđe nepozvan gost.

Vatra, dim i ugljen monoksid

Ovaj sistem brine o vama kao anđeo čuvar i o vašoj kući, pa će odmah poslati poruku ako gori, dimi ili detektuje ugljen- monoksid u vazduhu - i javlja nadzoru pre nego što bi se situacija pogoršala.

Detekcija protoka vode

Uz Chameleon, ne morate se bojati da ćete doći kući, a da je voda poplavila vaše kupatilo, kuhinju ili samo hodnik jer se ne radi samo o detekciji protoka vode, već i o zatvaranju glavnog ventila.

Detekcija loma stakla

Nikakva šteta ne dolazi u pravo vreme, ali bolje je da to odmah znate i ne vredi se iznenaditi kada stigne oluja, deca koja igraju fudbal u susedstvu ili provalnik razbije jedan od prozora.

Senzor vremenskih uslova

Od sada će vaš dom biti potpuno zaštićen u skladu sa trenutnim vremenskim uslovima i čekati vas kod kuće sa ugodnim temperaturama zimi i leti - sve na isplativ način.

Alarm

„Kretanje u garaži.Trebam li upozoriti daljinski nadzor ili samo zatvoriti hodnik? " Možda je samo vaš partner ušao u garažu, ali bolje plašiti se nego uplašiti i znati, da li ima nekoga u kući.

Panik taster

U svakom trenutku možemo se naći u situaciji da moramo negovati rodbinu.U takvim slučajevima, uveliko smanjuje faktor zabrinutosti ako odmah znamo da li postoji problem - koji, štaviše, može spasiti život.

Ostale funkcije