Rasveta

Kontrola rasvete se računa kao osnovna funkcija u svetu pametnih domova. Danas svi nastoje da koriste što jedinstvenije i najlepše osvetljenje u svom stanu. Ivično svetlo ispod kuhinjskog pulta, osvetljenje kuhinjskog pulta, LED diode, spot svetla, zidne konzole itd. Sa ovim dolaze i prekidači, do 6-8 različitih u jednoj prostoriji. Zašto bi ove izvore svetlosti trebalo posebno uključiti? Zašto celo osvetljenje ne može da radi automatski? Pogledajte koje vam opcije nudimo u oblasti kontrole rasvete!

Kontrola rasvete

Od sada će vaša dnevna soba dobijati ugodno osvetljenje bez prekidača i dočekaće vas prijatnim svetlima kada se vratite kući.Sve to samo podešavanjem uz nekoliko pokreta na mobilnom telefonu.

Kontrola jačine rasvete

Znate li kada ćete se osećati da ste kod kuće? Kada lampe, spotovi i LED diode ispune dnevnu sobu, kuhinju ili spavaću sobu svetlošću koja odgovara vašem raspoloženju i dobu dana.

RGB svetla

Sa rasvetom ne samo da unosite svetlost u svoj stan, već mu dajete i njegovu osnovnu atmosferu i stil.Ovaj efekat možete poboljšati pomoću LED traka u boji - koje takođe možete prilagoditi našim sistemom.

Šeme rasvete

Osmislite različite „koreografije rasvete“, dajte im ime, a zatim ih sačuvajte na mobilnom telefonu - kako biste ih kasnije pokretom mogli oživeti.

Daljisko upravljanje

Bez obzira da li ste na odmoru, radite u kancelariji ili čekate u redu u prodavnici, možete podesiti osvetljenje koje će vas dočekati kod kuće u nekoliko pokreta u aplikaciji - ne samo pomoću dugmadi, već i glasom.

Automatsko upravljanje

Podesite kada ćete doći kući, kada da mrak padne na dnevnu sobu ili da se osvetli po vašim željama, a ostatak poverite vašoj Chameleon pametnoj kući(koji radi sve onako kako ste unapred odredili).

Ostale funkcije